r-chape

 • Dakchape, Zomergem

  https://www.defraeyebob.be/wp-content/uploads/2014/11/image4-628x353.jpg

  Bij dit project in Zomergem creërden we een hellingsbeton op het dak van de bibliotheek. De hellingsgraad van het beton zorgt voor een efficiënte waterafvoer, zodat lekkages tot een minimum gereduceerd woden.  

 • CHAPE

  Chape Een vloer bestaat uit een draagvloer, een eventuele druklaag, de dekvloer of chape, leidingen, vloerisolatie en de uiteindelijke vloerafwerking. Een goede dekvloer moet een welbepaalde dikte hebben, volledig waterpas en waterdicht zijn. Bovendien moet ze ook stevig zijn en correct geplaatst. Kortom werk voor specialisten dus. Bij Bob Defraeye bent u aan het juiste…

 • Vloerchape, Kortrijk

  https://www.defraeyebob.be/wp-content/uploads/2014/10/313-628x353.jpg

  Bij dit project in Kortrijk was een perfect vlakke chappe de vereiste. Daarom kozen we samen met de klant resoluut voor een chape met vezelwapening, een techniek die steeds meer wordt toegepast. Hierdoor worden krimpen, scheuren en andere schade voorkomen. Deze chape is tevens zeer slijtvast.

 • Dakchape, Middelkerke

  https://www.defraeyebob.be/wp-content/uploads/2014/10/Middelkerke-20120322-00218-628x353.jpg

  Bij dit project in Middelkerke creërden we een hellingsbeton op het dak van de sporthal. De hellingsgraad van het beton zorgt voor een efficiënte waterafvoer, zodat lekkages tot een minimum gereduceerd woden.  

Heeft u een vraag of wenst u een gratis offerte?

Contacteer ons Klik hier voor een gratis offerte