Over ons

Over ons

Bob Defraeye:
steunend op traditie, met oog voor vernieuwing

Wie Bob Defraeye zegt, zegt chape. Zoveel is duidelijk. Bob Defraeye is in West- en Oost- Vlaanderen een klassieker op het vlak van chape en vloerisolatie. Het bedrijf werd in 1987 opgestart, u kan met andere woorden rekenen op heel wat opgebouwde ervaring en know-how. We zijn ook al jaren gekend voor onze kwaliteit en service.

We gaan al jaren mee, maar dat betekent niet dat we oude rotten zijn. Onze blik is op de toekomst gericht: De nieuwste producten en technieken volgen we van dichtbij en indien uitgetest en goedgekeurd nemen we ze op in ons aanbod.

Gamma

Bob Defraeye werkt zowel voor bouwfirma’s als voor particulieren. Wij leveren traditionele chape, al dan niet gewapend met netten, polypropyleenvezels of vezelcompound graniet, maar ook sneldrogende chape, en hellingschape.

Ook voor thermische en akoestische vloerisolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Er is schuimbeton, gespoten polyurethaanschuim (PUR) en Star Beads isolatiemortel. Bouwt u een appartement of kantoor? Dan voorkomen wij geluidshinder door het gebruik van verschillende soorten geluidsisolatie.

De juiste combinatie van het soort chape, thermische of akoestische isolatie hangt van verschillende factoren af: Is het nieuwbouw of renovatie? Is er vloerverwarming? Welke afwerkingsvloer komt er? Voer voor vakmannen dus. Wij adviseren u graag bij kiezen van de juiste isolatie.

Service als troef

Kwaliteit is een troef, service een andere. Onze bedienden en arbeiders zorgen ervoor dat alles perfect en op tijd bij u wordt geleverd.BewarenBewaren

Heeft u een vraag of wenst u een gratis offerte?

Contacteer ons Klik hier voor een gratis offerte